Reequilibri Energètic

wb051432Aquesta teràpia és un conjunt de tècniques que  s’interrelacionen, com són: 

Aromateràpia, Gemoteràpia, Reiki, Tècnica Metamòrfica o la Reflexologia Podal; per  aconseguir un equilibri dels nostres xacres i de tot el nostre cos.

La teràpia de Reequilibri Energètic permet el cos equilibrar l’energia i millorar tots els aspectes psico-emocionals de la persona. És una manera natural de reforçar la vitalitat  i proporcionar un major nivell de pau interior i harmonia. Es un sistema de curació utilitzant el poder sanador de les mans del terapeuta unides a les propietats dels olis essencials  i  dels cristalls.

Els olis essencials actuen sobre l’organisme a nivell físic, emocional i espiritual; els antics alquimistes deien que les essències son l’ànima, la ment de les plantes, la seva part més lluminosa  i vital.

Els cristalls són energia concentrada, ells actuen a través de les seves vibracions i els seus colors. Cada pedra té una vibració específica, i alhora pot ser transmesa als  éssers vius. La vibració i el color de la gemma  poden tenir un efecte molt poderós sobre les emocions.

L’ Aromateràpia i la Gemoteràpia s’utilitzen com a suport  per equilibrar i harmonitzar a la persona durant la sessió. Els pacients aconsegueixen un estat de relaxació absolut, benestar, harmonia, major concentració, eliminació del insomni, disminució de l’estrès  i major vitalitat.


Leave a comment